Nieuws

Updates bouwwerken

Vanaf 24 augustus 2020 gaan er bouwwerken van start.

De updates kan je terugvinden op onze aparte pagina. Klik daarvoor op de afbeelding naast deze tekst.

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Schenking van 2 tablets door Toby Alderweireld

Dankzij Toby Alderweireld zijn er voor onze bewoners 2 extra tablets ter beschikking zodat zij contact kunnen houden met vrienden en familieleden! Bedankt!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Dagverzorgingcentrum Zonnewende blaast 10 kaarsjes uit

Ons dagverzorgingscentrum bestaat 10 jaar! In die periode werden tussen de 650 en 700 gasten opgevangen. De jongste was 55 en de oudste 94 jaar.

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel van HLN!

Like onze facebookpagina!

Voortaan houden wij je ook op de hoogte via onze sociale media. Like dus zeker onze pagina voor het laatste nieuws!

5 dagen geleden

Zonnewende

Ook in Zonnewende hebben bewoners genoten van dansende medewerkers ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 weken geleden

Zonnewende

Ondanks alle maatregelen, moeilijkheden, kleurcodes … konden wij de voorbije periode op heel veel begrip en steun rekenen. Daarvoor willen wij iedereen ontzettend bedanken. De vele veiligheidsmaatregelen waren vaak nodig maar maakten het er niet altijd makkelijker op. Er was en is een gemis, naar elkaar en het normale.

Aangezien de huidige situatie binnen en buiten ons woonzorgcentrum stabiel is, hanteren we vanaf maandag 7 september kleurcode geel. Dit wil zeggen dat de huidige bezoekersregeling vervalt en dat wij opnieuw 7 dagen op 7 bezoek willen toelaten zonder voorafgaande afspraak. Ook de Vlaamse Taskforce zette hiervoor ondertussen het licht op groen. Geplande afspraken kunnen nog steeds doorgaan, nieuwe afspraken moeten dus niet meer gemaakt worden.

👉Meer info volgt in de brief/mailing naar de familie!
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook