Dagverzorging

Overdag genieten van een andere omgeving, de nodige ondersteuning, begeleiding en sociale contacten, maar ’s avonds terug naar huis keren. Zowel voor thuiswonende 65-plussers met een zorgbehoefte als voor hun mantelzorgers kan het aangenaam zijn om 1 of meerdere (halve) dagen per week gebruik te maken van de diensten van ons dagverzorgingscentrum.

Meer info over:

onze dagverzorgingscentrum prijzen • aanvraag en informatie 

Ons dagverzorgingscentrum

Iedere weekdag, van 08.30 uur tot 17.00 uur organiseren wij in ons dagverzorgingscentrum verschillende activiteiten. Wafels bakken, samen kaarten, supporteren voor een voetbalmatch of genieten van een zanger of een voetbadje … 

65-plussers die nood hebben aan zorg maar overdag er graag even tussenuit willen zijn, kunnen hiervoor bij ons terecht. Ook de mantelzorger krijgt hierdoor extra ondersteuning.

In samenspraak met hen, de cliënt, huisarts, familie, thuisverpleegkundigen … stellen we een dag- en weekplanning op, waarbij we steeds de nodige informatie blijven uitwisselen.    

Prijzen

hele dag:                       € 38,47 per dag
halve dag:                     € 19,24 per dag       

Inbegrepen:

• een warme maaltijd
• verzorgings- en incontinentiemateriaal
• animatie

Sommige ziekenfondsen voorzien onder bepaalde voorwaarden ook een terugbetaling per verblijfsdag. Het is ook mogelijk om een beroep te doen op ons aangepast vervoer van en naar het centrum waarvoor u met dienstencheques kunt betalen.

Aanvraag en informatie

Wenst u meer informatie of komt u graag even langs? Dan maakt de verantwoordelijke van het dagverzorgingscentrum hiervoor graag met u een afspraak.

Christine Willemen
Tel. 03 660 25 45
dvc.zonnewende@zusters-berlaar.be